رئیس هیات عامل سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران (ایمیدرو) مهرماه ۱۴۰۲ در نشست کارگروه کنترل مدیریت شرکت ملی صنایع مس ایران گفته :طبق اعلام سازمان توسعه و نوسازی معادن و صنایع معدنی ایران برنامه افتتاح طرح تجهیز معدن مس درهآلو تا پایان آبان عملی خواهد شد؛ ظرفیت تولید سالانه این طرح، ۱۰۰ هزار تن کنسانتره با عیار ۲۶ درصد مس است که در آن حدود ۱۳ هزار میلیارد تومان سرمایهگذاری شده است.
مدیریت معدن مس درالو در جهت اجرای مسوولیت اجتماعی خود کمترین طرح و برنامه و فعالیتی نداشته و ندارد .
هیات مدیره و مدیر عامل این شرکت باید پاسخگوی مردمی باشند که آلایندگی های این معدن آنها را بیمار کرده است .
بر اساس گزارش خبرگزاری فارس:
متأسفانه چند سالی است که در منطقه سرمشک با جمعیت حدودا 6 هزار نفر، از توابع شهرستان رابر استان کرمان، معدن مس درآلو راهاندای شده است که این معدن منطقه بکر و خوش آب و هوای این منطقه را به نابودی میکشاند و مردم این روستا که در فاصله 5 کیلومتر آنجا زندگی میکنند در معرض خطرات آلودگی آب و هوا قرار دارند. مردم اطراف این معدن که بزرگترین معدن ایران است متاسفانه از امکانات اولیه مثل جاده آسفالت و آب لولهکشی و اینترنت و…. بی بهره هستند. انتظاری که از مسؤولین داریم این است که حداقل امکانات رفاهی را برای مردمان این منطقه فراهم کنند
طبق بررسی های به عمل آمده هنوز یک ریال از طرف این شرکت در جهت مسوولیت های اجتماعی معدن درالو در بخش های سلامت و بهداشت ودرمان و حفظ محیط زیست انجام نشده است .
در کمال تعجب و تاسف مهندس محمدرضا سرحدی مدیر طرح معدن مس درآلو علی رغم قول و وعده های خود در دو نشست با حضور معاون رییس جمهور ورئیس سازمان حفاظت محیطزیست (تاسوعا) و معاون استاندار کرمان(امسال) هیچگونه حمایتی از نهادهای خیریه رابر -شهر زادگاه سردار دلها- نداشته است.
در کمال تاسف آسیب های اجتماعی در شهرستان رابر بخصوص روستاها آن چنان شدت یافته که ضرورت دارد درالو به عنوان تنها شرکت دارای درآمد بالای شهرستان در راستای تحقق اهداف مسوولیت اجتماعی گام بردارد و پاسخگوی مطالبات مردمی باشد.
خبرنگار پایان هفته.