به گزارش خبرنگار پایان هفته رسانه زیست بوم کارآفرینی و کسب و کار آرزو شمسی یکی از دانش آموختگان و جوانان کارآفرین کرمانی است که مدتی کارگاه تولیدی قاووت راه اندازی کرده در زیر شرح این فعالیت را میخوانید :
سال 98 بود اوایل کرونا و در ظاهر همه راهها بسته بود. و به این فکر میکردم که می خواهم چه کاری و شروع کنم، به این نتیجه رسیدم که قاووت یک گزینه مناسب است که قبلا هم خودم درستش کرده بودم و هم یک محصول ارگانیک و یک خوراکی مقوی و خوشمزه است که افزودنی ندارد به دنبال گرفتن مجوز رفتم و موفق شدم از جهاد کشاورزی مجوز کار را بگیرم.
روزهای اول نمایشگاه بزرگی در هتل پارس کرمان برای من که بار اول بود در آن نمایشگاه شرکت میکردم و یک روز قبلش اجازه شرکت در این نمایشگاه را به من داده بودند ضمن اینکه اوایل
کارم هم بود (یک ماه و خوردی از شروع کارم میگذشت) و در بین غرفه هایی قرار میگرفتم که چندین سال سابقه کار داشتند ترسناک بود اما چیزی به من می گفت که باید جلو بروم و وقتی شروع کردم غرفه من تاریکترین و ساده ترین غرفه بود و نمی دانستم چطور باید غزفه ام را تزئین کنم تا اینکه یکی از مشتری های روز قبل اومد و گفت از قوتو روز قبل می خواهم یک کم تعجب کردم تا اینکه تا اخر نمایشگاه اتفاقات شبیه این زیاد افتاد و به این نتیجه رسیدم که این فرمول جواب میده…
یکی از مهمترین مرحله های تولید قاووت شستن و سنگ شور کردن مواد و کیفیت برشته کردن مواد است که نسوزند، قوتو فقط ترکیب کردن یک سری از مواد نیست بلکه اگر بدون فکر گاهی یکی از مواد کم و زیاد ریخته بشود باعث میشود فرد برای همیشه از قوتو بدش بیاد. از جمله خود من که در بچگی از قوتو بدم می اومد و در بزرگسالی به علتش پی برم و در حال حاضر سعی کردم روی آن فرمولش طوری کار کنم که علاوه بر مقوی و سالم بودن خوشمزه هم باشد و فرد از خوردنش لذت ببرد.
قو تو را کرمانی ها بیشتر در مراسم نوروز و شب یلدا و شب نشینی ها و سایر جشن ها استفاده می کنند.
در صورتی که مایل به تهیه این قوتوی ارگانیک و سالم و بهداشتی هستید میتوانید با شماره تماس 09136509285 و ادرس مجاز ghovatootoo باهام در ارتباط باشین. آرزو شمسی
با تشکر از روزنامه پایان هفته و جهاد کشاورزی
برای این کارآفرین جوان آرزوی سلامتی و موفقیت داریم .