به گزارش خبرنگار پایان هفته رسانه زیست بوم کارآفرینی و کسب و کار به نقل از روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان، لطفعلی زاده مدیر باغبانی این سازمان گفت: سطح زیرکشت گیاهان دارویی در استان کرمان 7334 هکتار است که سالانه 14450 تن انواع گیاه داروئی برداشت می شود.
وی افزود: عمده محصولات گیاهان دارویی گل محمدی، زعفران و ترخون می باشد همچنین سایر گیاهان دارویی نظیر آلوئه ورا، نعناع فلفلی، زیره سبز، آویشن باغی، نعناع و اسطوخودوس نیز کشت می شود.
وی با بیان اینکه گیاهان دارویی در مقایسه با سایر محصولات باغی جز محصولات با نیاز آبی کم می باشد، خاطرنشان کرد: از آنجا که گیاهان دارویی دارای بازار پسندی خوبی هستند و برخی از آن ها نظیر زعفران و گل محمدی از جمله محصولات صادراتی می باشند، به همین دلیل درآمد زایی خوبی برای کشاورزان دارند.
لطفعلی زاده اظهارداشت: با تدوین برنامه 5 ساله جایگزینی محصولات با نیاز آبی کم و توسعه گیاهان دارویی و با همکاری مدیریت ترویج و آموزش کشاورزی در سال 98 تعداد 52 کلاس آموزشی با عملکرد 4140 نفر در روز تشکیل شده است.
وی ابراز داشت: کشاورزان استقبال خوبی از کاشت گیاهان دارویی دارند و امکان پرداخت تسهیلات مورد نیاز جهت کاشت گیاهان دارویی مهیا می باشد.
لطفعلی زاده در پایان اذعان داشت: از جمله برنامه های این مدیریت جایگزینی محصولات با نیاز آبی کم وکاشت گیاهان دارویی براساس استعداد هر منطقه در استان می باشد.