به گزارش خبرنگار پایان هفته علی رضایی زنگی ابادی مدیر موکب چهارده معصوم استان کرمان در گفتگویی اظهار داشت: از سال ۱۳۹۲ در مسجد جمکران این موکب مشغول ارائه خدمات به زائران بوده و هست ودر تمام مناسبت های مختلف مذهبی اعم از ولادت و شهادت نسبت به پخت نان سنتی کرمان توسط یازده گروه از بانوان استان کرمان قریب پانصد نفر اقدام می کنند.وی افزود : ارد این اقدام جهادی، توسط خیرین و با همکاری شورای آرد و نان استان های کرمان و قم تهیه میشود. محمد حسین قاسمی مدیر اجرایی این موکب ضمن قدردانی از همکاری هیات امنای مسجد و تولیت مسجد جمکران گفت :هر ساله اربعین از ابتدا تا پایان ماه صفر نان سنتی کرمان در بین مواکب مستقر در حرم حضرت معصومه و مسجد جمکران روزانه بین ۱۵۰۰ تا ۲۵۰۰ پخت و توزیع می شود .