به گزارش خبرنگار پایان هفته رسانه زیست بوم کارافرینی و کسب و کار؛ محمد محمود آبادی مدیر پروژه های توسعه شرکت گهر زمین در منطقه بردسیر در جمع اصحاب رسانه گفت: کارگاه تولید آهن اسفنجی در مناطق جانبی و صنعتی شهرستان بردسیر قرار گرفته است و ما در جایگاهی هستیم که طبق آخرین اصلاحات طرح جامع شهری، اجرای طرح های صنعتی در آن بلا مانع است.
وی تاکید کرد: سنگ آهن گهر زمین در جهت سرمایه گذاری هایی که در استان کرمان داشت طبق نظر سهامداران و هیئت مدیره تصمیم بر سرمایه گذاری جدید در شهر بردسیر گرفت زیرا سیرجان ظرفیت احداث کارخانه جدید به علت کمبود زیر ساخت ها ندارد.
محمود ابادی ادامه داد : به دو دلیل هم به علت رقم بالای سرمایه گذاری، اشتغال و ایجاد توازن سرمایه گذاری شهرستان بردسیر انتخاب شده است.
وی بیان کرد: گهر زمین دو نیم میلیارد یورو در این منطقه سرمایه گذاری کرده است و مجوز دو خط تولید آهن اسفنجی توسط شرکت فکور صنعت اخذ شده و برای تولید 3 میلیون تن گندله در آینده نیز در خواست مجوز داده ایم.
مدیر پشتیبانی طرح های توسعه ای گهر زمین تصریح کرد: با اجرای این طرح عددی بالغ بر 5 هزار نفر مشغول به کار خواهند شد و به صورت غیر مستقیم نیز برای 18 هزار نفر اشتغال زایی جمعا ۲۳ هزار نفر ایجاد خواهند کرد، ضمن اینکه اصل اجرای طرح بر جذب نیروهای بومی این منطقه گذاشته شده است، حتی انتخاب نیروهای کارگری در حوزه کارگاهی از نیرو های واجد شرایط کارگری در شهرستان بردسیر بوده است.
محمود آبادی خاطر نشان کرد: مجوز ها ی صادر شده، طی تفاهم نامه ای بین سازمان صنعت و معدن شمال و شرکت گهر زمین در جهت سرمایه گذاری صورت گرفته است.
وی ادامه داد: در خواست ما برای اجرای طرح آهن اسفنجی بردسیر 3 و نیم هزار هکتاری در جهت احداث دو نیروگاه 500 مگاواتی و برخی کارخانجات جنبی و شهرک مسکونی برای کارکنان بود، که نتوانستیم این مقدار زمین را اخذ کنیم.
وی افزود :در حال حاضر طرح در مساحتی به میزان 214 هکتار به مرحله اجرا در آمده که قبلا این زمین در اختیار طرحی دیگر بود که سرمایه گذاری در مدت زمان مشخص شده اجرایی نشده بود، بنابر این با اخذ مجوزات قانونی این زمین در اختیار گهر زمین قرار گرفت.
محمود ابادی تاکید کرد: برای تامین زیر ساخت های طرح نیز اقداماتی صورت گرفته است، اجرای خط لوله گاز 24 اینچی برای سوخت کارگاه و تامین آب از خط یک خلیج فارس که به رفسنجان رسیده است و یک خط لوله 102 کیلومتری به صورت انحرافی به بردسیر داده خواهد شد ضمن اینکه در حال حاضر چاه مورد نیاز برای تامین آب کارگاه داریم.
محمود آبادی به برق اصلی این کارگاه اشاره کرد و گفت: ما د راصل دو کارخانه 500 مگاواتی برای تامین برق خواهیم داشت اما تا زمان ایجاد این نیروگاه ها یک انشعاب 7 مگاواتی از شرکت توزیع گرفته شده است،.
این مدیر شرکت گهرزمبن علت اصلی اجرای طرح در بردسیر را محرومیت زدایی و اشتغال عنوان کرد و گفت: با اجرای این طرح توازنی در عرصه سرمایه گذاری در سطح استان ایجاد خواهد شد.
گفتنی است در این سفر مطبوعاتی از پروژه های فولاد مشیز، فولاد سیرجان ایرانیان و جهان فولاد بردسیر خبرنگاران بازدید بعمل آوردند.